Norime pasidalinti su Jumis nuostabiu receptu, kaip namų sąlygomis galima pasigaminti nuostabius, tiesiog burnoje tirpstančius rafaelo!
Taigi rafaelo gaminimui mums prireikė:
- Kokoso drožlių 300 gr.
- Saldinto kondensuoto pieno 300 gr.
- Migdolų 100 gr.
Taigi, pirmiausiai migdolus užpylėme verdančiu vandenu ir palikome pastovėti maždaug apie 10 min. Tada lengvai nuo migdolų nusiima žievelė. Kondensuotą pieną sumaišėme su kokoso drožlėmis ir įdėjome į šaldytuvą 15 min. Atvėsusią masę kabinome šaukštu, formavome rutuliuką į kurio vidų įdėjome po migdolą. Iš viso šito kiekio gavosi: 24 rafaelo saldainiai.
Saldainius puošėme mėlynomis gėlytėmis. Gėlyčių tvirtinimui naudojome maistinį glajų. Gėlyčių galite įsigyti pas mus, skiltyje: kompozicijos. Rinkinyje 64 vnt.