Burnoje tirpstantys rafaelo – dekoruoti valgomomis gėlytėmis

Norime pasidalinti su Jumis nuostabiu receptu, kaip namų sąlygomis galima pasigaminti nuostabius, tiesiog burnoje tirpstančius rafaelo!

Taigi rafaelo gaminimui mums prireikė:

  1. Kokoso drožlių 300 gr.
  2. Saldinto kondensuoto pieno 300 gr.
  3. Migdolų 100 gr.

Taigi, pirmiausiai migdolus užpylėme verdančiu vandenu ir palikome pastovėti maždaug apie 10 min. Tada lengvai nuo migdolų nusiima žievelė. Kondensuotą pieną sumaišėme su kokoso drožlėmis ir įdėjome į šaldytuvą 15 min. Atvėsusią masę kabinome šaukštu, formavome rutuliuką į kurio vidų įdėjome po migdolą. Iš viso šito kiekio gavosi: 24 rafaelo saldainiai.

Saldainius puošėme mėlynomis gėlytėmis. Gėlyčių tvirtinimui naudojome maistinį glajų. Gėlyčių galite įsigyti pas mus, skiltyje: kompozicijos. Rinkinyje 64 vnt.

 

E. Pacevič         E. Pacevič (2)

 

 

Parašykite komentarą