Naujienos

Liofilizuotos uogos jau prekyboje!

Džiaugiamės galėdami Jums pasiūlyti liofilizuotų uogų. Uogų gabaliukai arba milteliai, tai ne tik skanus ir sveikas užkandis, bet ir puiki dekoravimo detalė Jūsų kepiniams.

Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizuojant sušalęs vanduo pašalinimas iš produktų jį išgarinant žemoje temperatūroje. Liofilizuojant iš produktų pašalinama iki 97 % vandens. Džiovinant šaltyje visos vertingosios maisto produktų sudėtinės dalys išlieka nepakitusios. Nepakinta maisto produktų išvaizda, skonis, kvapas, forma.

Daugiau apie liofilizuotas uogas: https://www.valgomosdekoracijos.lt/produkto-kategorija/dziovintos_saltyje_uogos_naujiena/

Cookie box “Valentinas”

Pristatome Jums naujas Cookie box 2 dėžutes: “Valentinas”. Valentinas “Mini” rasite mažesnį dekoracijų rinkinį, Valentinas “Maxi” – didelį rinkinį, kuriame vyrauja aukštos kokybės cukriniai pabarstukai, daug formelių, bei cukrinė masė. Paskubėkite įsigyti, nes perkant dėžutę daug sutaupote. Dėžučių kiekis ribotas.

Daugiau apie dėžutes: https://www.valgomosdekoracijos.lt/produkto-kategorija/cookie_box_naujiena/

Iki kada galiu užsakyti siuntimą paštu, kad gaučiau iki didžiųjų metų švenčių?

Norint gauti siuntas laiku iki didžiųjų metų švenčių reikia suspėti užsakyti iki gruodžio 15 d. Užsakymai pateikti po šios datos paštu gali vėluoti ir pasiekti jus tik po švenčių.

Itin skubiems siuntimams kviečiame rinktis siuntimą lpexpress terminalu arba kurjeriu. Daugiau informacijos apie pristatymus ir besikeičiančius pristatymų laikus galite rasti www.post.lt

SVARBU! Prieš užsakant rekomenduojam pasidomėti per kiek laiko atkeliauja siunta, nes pristatymo terminai nuolat kinta.

Gražių artėjančių švenčių!

Likite sveiki!

Mūsų asortimentą papildė šokolado lakštai!

Norime pristatyti jums naujus lakštus – šokolado. Su jais dirbti itin paprasta, nes jums tereikia turėti tik šokolado! Jūs gaunate A4 formato lakštą. Viena jo pusė yra itin blizgi ir itin ryški, kita – blanki. Galimi keli panaudojimo variantai:

  1. Galima užliejus tortą ar pyragą šokoladu uždėti lakštą ir laikyti šaltai kol sustings ir tik tada nuimti plėvelę.
  2. Padėjus šokolado plėvelę ant lygaus pagrindo (ryškia, blizgia pusia į apačią) uždėti ant lakšto norimą formelę ir tada užlieti šokoladą. Šaldome šaldytuve. Šaldymo laikotarpis priklauso nuo jūsų šokolado užliejimo storio. Rekomenduojame mažiausiai 1 valandą.

Kaip atrodo šokolado lakštas?



Gali būti naudojamos skirtingos formelės. Šiuo atveju naudotos organinio stiklo, tačiau galite naudoti ir kitas.

Kaip užlieti šokoladą?

Rezultatas

Šie lakštai nebijo itin aukštos tempertūros, tad tinkami ne tik konditerijos gamybai, bet ir muilo. Pas mus taip pat galite įsigyti ir formelių lieti šokoladui. Jas galite rasti kategorijoje: Formelės šokoladui lieti.