Mūsų asortimentą papildė šokolado lakštai!

Norime pristatyti jums naujus lakštus – šokolado. Su jais dirbti itin paprasta, nes jums tereikia turėti tik šokolado! Jūs gaunate A4 formato lakštą. Viena jo pusė yra itin blizgi ir itin ryški, kita – blanki. Galimi keli panaudojimo variantai:

  1. Galima užliejus tortą ar pyragą šokoladu uždėti lakštą ir laikyti šaltai kol sustings ir tik tada nuimti plėvelę.
  2. Padėjus šokolado plėvelę ant lygaus pagrindo (ryškia, blizgia pusia į apačią) uždėti ant lakšto norimą formelę ir tada užlieti šokoladą. Šaldome šaldytuve. Šaldymo laikotarpis priklauso nuo jūsų šokolado užliejimo storio. Rekomenduojame mažiausiai 1 valandą.

Kaip atrodo šokolado lakštas?



Gali būti naudojamos skirtingos formelės. Šiuo atveju naudotos organinio stiklo, tačiau galite naudoti ir kitas.

Kaip užlieti šokoladą?

Rezultatas

Šie lakštai nebijo itin aukštos tempertūros, tad tinkami ne tik konditerijos gamybai, bet ir muilo. Pas mus taip pat galite įsigyti ir formelių lieti šokoladui. Jas galite rasti kategorijoje: Formelės šokoladui lieti.

Parašykite komentarą